Koek caramel rotsen
Product omschrijving:
Melkchocolade gevuld met stukje koek en caramel!
Voedingswaarde koek rotsen, per 100 gr:
Energie | 2174 / 519 KJ / kcal |
Vetten | 25,9 g / 100 g |
Waarvan verzadigde vetzuren | 14,0 g / 100 g |
Koolhydraten | 65,4 g / 100 g |
Waarvan suikers | 48,9 g / 100 g |
Eiwitten | 5,4 g / 100 g |
Zout | 0,598 g / 100 g |
Ingrediënten koek rotsen
:
Suiker, Vanille koekje (TARWEbloem, suiker, plantaardige olie (karité, raap, kokos), dextrose, fructosestroop, rijsmiddel (E500, E503), TARWEzetmeel, zout, natuurlijk vanille aroma), Cacaoboter, Volle MELKpoeder, Fudge (suiker, gezoete gecondenseerde MELK, glucose siroop, gezouten boter (MELK), emulgator (E322(SOJA)), zout), Cacaomassa, Weipoeder (bevat MELK), Lactose (van MELK), Emulgator (E322) SOJA lecithine, Natuurlijk vanille aroma
Allergieën koek rotsen :
Tarwe, Melk, Soja
Bewaaradvies koek rotsen :
De koek rotsen droog en luchtdicht bewaren.
Houdbaarheid circa 6 maanden.
Tip van Steijger:
Voor de echte zoetekauw zijn deze chocolade rotsen een waar stukje hemel op aarde. De combinatie van koek en caramel is een aanrader met koffie en thee!