Japanse ballen
Product omschrijving:
Een mix van pinda’s met een krokante laagje in verschillende vormen en zoete smaken.
Voedingswaarde Japanse ballen, per 100 gr:
Energie | 1825 / 433 KJ / kcal |
Vetten | 15,4 g / 100 g |
Waarvan verzadigde vetzuren | 2,3 g / 100 g |
Koolhydraten | 61,5 g / 100 g |
Waarvan suikers | 18,5 g / 100 g |
Eiwitten | 10,9 g / 100 g |
Zout | 0,251 g / 100 g |
Ingrediënten
Japanse ballen
:
PINDA, TARWEbloem, maiszetmeel, Suiker, Maismeel, SESAMzaad, Aardappelzetmeel, Maltodextrine, SOJA saus (SOJA, TARWE, koji, water, zout), Maïszetmeelsiroop, Maltodextrine,Zeewier, Rijsmiddel (E500), Rijsmiddel (E503), Kleurstof (E160c), Kleurstof (E141), Voedingszuur (E330), Zout, Ui, Kleurstof (E163), Kleurstof (E150a), Knoflook
Allergieën Japanse ballen :
Sesam, Soja, Tarwe
Bewaaradvies Japanse ballen :
De Japanse ballen droog en luchtdicht bewaren.
Houdbaarheid circa 3 weken.
Tip van Steijger:
De Japanse ballen zitten vaak door mixen van rijstcrackers verwerkt maar zijn ook zeker lekker om gewoon zo in een schaaltje op tafel te zetten wanneer u visite krijgt.